Motivaatioprofiili lahjaksi kevään valmistujalle

Poikkeuksellinen Korona-viruksen varjossa eletty kevätlukukausi on vihdoin tulossa päätökseen ja on taas alkukesän valmistujaisjuhlien aika. Ylioppilaat ja ammattiin valmistuvat saavat nostaa ansaitut maljat pitkän urakan päättymiselle ja suunnata kohti kesää, jatko-opintoja ja työelämää.  

Päättötodistuksensa saavat nuoret ovat valmistuessaan hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Osalla on selkeät suunnitelmat jatko-opinnoista tai tuleva työpaikka jo hankittuna – osalla oman tulevaisuuden suuntaviitat ovat vielä hämärän peitossa. Nuoren mielessä voi pyöriä lukuisten vaihtoehtojen viidakko, josta ikiomaa polunpäätä tuntuu haastavalta löytää. Mitä jos sinä voisit lahjoittaa lähipiirissäsi olevalle nuorelle kompassin, jolla suunnistaa luottavaisemmin mielin lukuisten vaihtoehtojen keskellä? 

Reiss School Motivation -profile (RSMP) on erinomainen väline juuri näiden elämän taitekohtien ja muutostilanteiden tueksi. Se on psykologian tohtori Steven Reissin (Yale University) kehittämä itseymmärrystyökalu, jonka avulla nuori voi löytää omat yksilölliset perustarpeensa. Yhdessä ammattilaisen kanssa tehtävä motivaatioprofiili ja sen purkukeskustelu tekevät nuorelle näkyviksi hänen omat vahvuutensa, jolloin hänen on helpompi löytää oma reittinsä opiskelu- ja työelämässä.  Sen kautta nuori voi havaita millaisissa elämänolosuhteissa hän voi hyvin ja kukoistaa. Kun nuori pohjaa elämänsä tärkeät valinnat omiin arvoihinsa sekä vahvuuksiinsa, mahdollistuu myös kokemus mielekkäästä ja omannäköisestä elämästä. Reiss Motivaatioprofiili on erinomainen valmistujaislahja omaan elämäänsä suunnistavalle nuorelle aikuiselle – se on lahja, joka kulkee nuoren mukana elämäntilanteesta toiseen ja jonka merkitys vain vahvistuu vuosien varrella itsetuntemuksen karttuessa. 

Urauudistamon kautta Motivaatioprofiilin tekeminen on lisäksi helppoa: nuori saa sähköpostiinsa linkin, josta hän pääsee täyttämään kyselyn itselleen sopivana ajankohtana. Tämän jälkeen nuori käy profiilin pohjalta ohjauskeskustelun yhdessä Urauudistamon ammattitaitoisen opinto- ja uraohjaajan kanssa (nyt etäyhteyden kautta).  

Hanki motivaatioprofiili nyt Urauudistamon kautta laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen Urauudistamo@gmail.com tai ottamalla yhteyttä Facebookin tai Instagramin kautta. Toimitamme lahjakortin sinulle nopeasti tulostettavaksi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  

Kevätterveisin urauudistajasi Suvi, Katja ja Päivi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *