Meidän tarinamme – miksi Urauudistamo?

Opinto-ohjaus on lähes jokaiselle tuttua peruskoulusta, lukiosta tai ammatillisesta koulutuksesta. Opo oli se henkilö, jonka kanssa mietittiin opintojen solmukohtia, pohdittiin valmistumisen jälkeisiä jatko-opintovaihtoehtoja tai mietittiin ammatinvalinnan kiemuroita. Moni olisi kaivannut opon apua myöhemminkin elämässään erilaisiin opiskelu- ja urapohdintoihin liittyvissä kysymyksissä.  Minne hakea välivuosien jälkeen? Kuinka toimia, kun opinnot takkuavat ja opiskeltu ala tuntuukin virhevalinnalta? Mitä vaihtoehtoja olisi tarjolla, kun pitkään tehty työ alkaakin maistua puulta? Voisiko aikuisenakin päästä tapaamaan opoa? Minne suunnata, kun työpaikkaa on syystä tai toisesta pakko vaihtaa?  

Urauudistamo syntyi kolmen opinto- ja uraohjaajan yhteisestä unelmasta kohdata eri ikäisiä ihmisiä heidän tärkeiden urapohdintojensa äärellä.  Halusimme, että ammattitaitoinen opinto- ja uraohjaus on nopeasti ja helposti jokaisen tavoitettavissa kaikissa elämänvaiheissa.  Uskomme aitoon ja kunnioittavaan kohtaamiseen ja haluamme tarjota laadukasta ja yksilöllistä ohjausta. Näistä ajatuksista sekä innosta ja rakkaudesta ohjaukseen syntyi Urauudistamo – paikka, jossa voit löytää uusia suuntia urallesi.   

Olemme luoneet sinua ja urapohdintojasi varten neljä erilaista palvelua, jotka huomioivat myös jatkuvasti muuttuvan työelämän mukanaan tuomat vaatimukset: 

Uran etsijälle -palvelusta saat ohjausta pohtiessasi uutta koulutusta tai siirtyessäsi koulutuksesta toiseen. Saat ohjausta, kun pohdit, onko opiskelemasi ala oikea tai silloin, kun opiskelumotivaatiosi on hukassa.  

Uran uudistajalle –palvelusta saat ohjausta, kun etsit uutta inspiraatiota työelämääsi. Uusi innostus voi löytyä esim. uuden alan, työpaikan tai tuoreen näkökulman kautta.  

Otetta työstä -palvelu on tarkoitettu yritykselle, joka haluaa tukea työntekijäänsä haastavassa elämätilanteessa, jotta hän selviytyy työssään. Jos työntekijää pohdituttaa työssä jaksaminen tai työn mielekkyys ja työelämässä selviytyminen on uhattuna, on tämä palvelu erinomainen apu tilanteen tasapainottamiseksi. 

RMP/RSMP -motivaatioprofiili –palvelun kautta pääset perehtymään omiin yksilöllisiin perusmotiiveihisi sekä luontaisiin vahvuuksiisi.  Tuntemalla ne ymmärrät sekä itseäsi että muita paremmin ja kykenet tekemään itsellesi parhaiten sopivia opiskelu- ja uravalintoja.  

Terveisin urauudistajasi, Suvi, Päivi ja Katja.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *