Otetta työstä -valmennus on tarkoitettu tueksi yritykselle, jonka yksittäisellä työntekijällä on haasteita selviytyä nykyisessä työssään. Valmennus on tehokas interventio silloin, kun työntekijän nykyisessä työssä jatkaminen tai sinne paluu on uhattuna työn haastavuuden, työnkuvan muuttumisen tai työntekijän terveydellisten syiden takia. Tavoitteena on tukea työntekijän työkykyä sekä ehkäistä sairauspoissaoloja, tuottavuuden laskua ja työeläkemaksujen kasvua.     

Tällä hetkellä Otetta työstä -valmennuksen voi tilata yksilövalmennuksena työterveysneuvottelun tueksi. Tuomme neuvotteluun mukaan työelämän ja koulutusjärjestelmän tuntemusta sekä henkilökohtaisen uraohjauksen näkökulmaa.

Palvelu sisältää tilanteen alkukartoituksen, työntekijän henkilökohtaisen motivaatioprofiilin ja sen purkukeskustelun (60-90min) sekä kaksi henkilökohtaista uraohjauskeskustelua (60min).

Mahdollisuus Otetta työstä -intensiivivalmennukseen, joka sisältää tilanteen alkukartoituksen, työntekijän henkilökohtaisen motivaatioprofiilin ja sen purkukeskustelun (60-90 min) sekä viisi henkilökohtaista valmennuskertaa (60 min).

Hinnat:

Tapaamiset asiakkaan valitsemassa paikassa peruspaketti 370 € (+ALV 24%) / Intensiivivalmennus 600 € (+ALV 24%)                                  Tapaamiset Online peruspaketti 320€ (+ALV 24%) / Online Intensiivivalmennus 550 € (+ALV 24%)